***

Кокопелли
 Боже.. не забирай ще маму..
 бо залишусь я зовсiм одна..
 ще ятриться  за  татком  рана..
  я сумую.. та плачу ..
    i   душею далеко..
          там де
   матiнька хвора  i безглузда вiйна.

 23 сiчня 2014