Ей брате

Марк Батлей
Ей  брате
Просинайся годі досить спати
Гей  сестро
Починай в дорогу готувати
Бо на коліна ставлять нас
А ми, ми проспимо  свободу та час

Ей  брате
Скажем годі нас за дурнів мати
Гей  сестро
Більш злодії в нас не будуть красти
Ми, ми поставим цьому край
Знай , боже силу нам всім дай

Це війна
Нам не потрібна вона
Вона холодна та зла
Але правда є в ній
Ворог валить народ з ніг
Бо вже скінчився в нас терпець
От, от і ворогу кінець

Ей брате
Вже готові Вже тріщать гармати
Гей  сестро
Ми почнем  історію писати
Бо украінськії ми сини
Та ми
Батьківщині служимо ми

Це війна
Нам не потрібна вона
Вона холодна та зла
Але правда є в ній
Ворог валить народ з ніг
Бо вже скінчився в нас терпець
От, от і ворогу кінець