Медитез

Елена Баеш
                "Орьче кужетаре женероасэ,
                орьче дескоперире маре
                пурчеде де ла инимэ
                ши апелязэ ла инимэ"
                (М.Еминеску)
Музикэ, натурэ,
Плынже о фэптурэ,
Е соаре,
Ын суфлет - кынт де виоаре,
Флорь де примэварэ.

Пот сэ трек
Песте тот че е греу.
Медитез:
Е варэ сау ярнэ,
О стя мэ-ндрумэ
Ши де мынэ мэ дуче афарэ.