Унде ешть, копилэрие?

Елена Баеш
Унде-й друмул чел де ерь,
Ку-нкылчителе-й кэрэрь,
Ку екоурь ши стригэрь,
Кынд уркате-с мий де скэрь?!

Унде-й каса чя де-атунч,
Ку пэринць, буней ши прунчь,
Ку кадоурь де Крэчун,
Де ми-й дор де-ал меу стрэбун?!

Унде-й фрателе меу драг,
Кэцэрат ын вырф де фаг,
Сау ку тата стынд пе праг,
Кынд еу тот ла ей мэ траг?!

Унде-й пуйка чя зглобие
Ку трей мачь ын пэлэрие,
Ку кэпшунь пе фарфурие…
Унде ешть, копилэрие?!