Май есте

Елена Баеш
Май стэ лынгэ ушэ умбрела…
Ций минте атунч, кынд плоуа,
Суб еа м-ай аскунс ку кэлдурэ
Ши мэ сэрутай тот суб еа.

Май есте ын колц о китарэ…
Ла еа ну о датэ-ай кынтат,
Дойне ай скрис пентру мине,
Вяца мь-ай дедикат.

Май стэ ла ферястрэ о флоаре
Ускатэ дежа, фэрэ глас…
Доар ту ну май ешть лынгэ мине,
Ын вяца-мь трекут ай рэмас.