О ярнэ

Елена Баеш
Вяца е о ярнэ:
Зэпада че каде дин чер.
Еу те-нтылнисем ярэ,
Ерай ачелашь ка ерь.

Юбиря е о ярнэ,
Рэчитэ де-ун вынт немилос.
Еу те-ам висат асярэ,
Ерай кяр ла фел кум ай фост.

Соарта е о ярнэ,
Тримисэ, кынд н-о аштептэм.
Еу те-ам юбит ынтр-о варэ,
О варэ ши-о ярнэ сынтем.