Еу кред

Елена Баеш
Еу кред ын роуа диминеций
Чернутэ де пэдуря дясэ,
Мэ спэл пе окь, сэ штерг тристеця
Че-ам адунат-о динтр-о касэ.

Ынкис-ай уша дупэ тине,
Яр еу, тимид ам ынкуят-о,
Атыт а фост, дар паркэ ну ку мине
Ши-о вяцэ тот май трече, ят-о!

Де кыте орь ла а мя ушэ
Бэтут-ау мыниле юбирий,
Абя акум, ла примеле брындуше
Еу ам дескис ши, ят-о феричиря!

Еу кред ын еа - юбиря та куратэ,
Кэч н-о сэ лас пе нимень сэ мь-о фуре,
Ку роуэ окий луй де астэ датэ
Ый спэл, ка сэ-мь зымбяскэ-н колцул гурий.