Весна-красна

Галина Чехута
Від гаїв до небокраю –
Скрізь Земля весну стрічає:
Коси вербам заплітає,
Луг травицею вкриває.

Розсипає, мов зірки,
Різнобарвні пелюстки:
На узліссі і на полі,
На подвір’ї в рідній школі.

Всюди йде Весна-красна!
Подивіться, ось вона –
І вродлива, й запашна.
Промениста, чарівна!

Радо всі її стрічаймо,
Щиро й щедро привітаймо!