Запроданцi!

Елисавета Град
Запроданці !Чи в грошах ваша сила?
Ви боїтеся писку мишеняти .
Уже двигтить Тарасова могила,
Куди тепер ви будете ховатись ?

За спини псів і пацюків безвільних ,
Яким ланцюг - найбільша в світі шана ?
То не любов ,- покора безнадійна!
Чекання вічне кісточки від пана !

(с)Єлисавета Град 29.01.2014.