Ворони...

Елисавета Град
Ворони !Ворони !
Дзьоби закровлені !
Матері серце у шмаття розкльоване!
Ворони ,ворони...
Котиться гомоном,
Ворони то,чи щурі завербовані ?

Ворони ,ворони ...
Болем і стогоном,
Владні мужі,чи підстилки солом'яні?
Ворони ,ворони !
Тіні чи постаті?
Кров'ю й сльозами ,- навіки ви прокляті!

(с)Єлисавета Град 26.01.2014.