Я забула...

Елисавета Град
Ти мене не спустошуй так,
Щогодинно,по-хвилинно...
Я забула ще свій рюкзак,
за твоїми стоїть дверима...

Я забула ще,маків цвіт,
Обтрусити сьогодні вранці...
І бусинки незримих літ,
Позбирати на вишиванці...

Я забула ,попити чаю,
Посидіти на підвіконні...
Я забула...Я ще скучаю...
Я ще там...У твоїх долонях...

(с)Єлисавета Град19.01.2014.