И будем мы Вечно с Тобою! Лана Сапиенс

Радко Стоянов 2
Я Имя Твоё призываю...
Любовь Твоя - дивное чудо.
Всегда на Тебя уповаю,
Всё время с Тобою я буду.

Ты даришь нетленную радость,
Мой Бог, Ты  - мой Свет и спасенье.
Со мною всегда Твоя Благость,
Кровь Сына - залог Воскресенья.

Гвоздями пронзённые руки
С Любовью нас всех обнимают.
Христос, Ты на смертные муки
Пошёл, чтоб нам дать Вечность Мая.

Утешишь всегда и поможешь,
И справлюсь с любою бедою.
Придёшь Ты за нами, о Боже,
И будем мы Вечно с Тобою!

ЩЕ БЪДЕМ ВЕЧНО С ТЕБЕ

Превод: Радко Стоянов

Аз името Ти призовавам…
О, Твоята любов е  чудо.
На Тебе аз се уповавам
и винаги със Теб ще бъда.

Даряваш ми нетленна радост,
мой Бог си Ти, надежда моя.
Над мене бди и Твойта Благост,
кръвта Ти е залог за Рая.

Ръцете, с гвоздеи пробити,
с любов ни винаги прегръщат.
Ти бе на смъртни мъки скрити,
Които Вечността ни връщат.

Ти винаги ще ни помогнеш,
за да се справим със бедите.
За нас ще дойдеш, мили Боже,
ще бъдем с Тебе сред звездите!