Каламбур на беларускай мове - 85

Леонид Ганчаров
Каламбурны дыялог бацькі і сына-падлетка

- Сынок, падкажы ты мне , ХІБА
У кожнай дзяўчынкі ёсць ХІБА?
- Здаецца мне, бацька,  УСЕ  ЯНЫ
Заганамі проста  ЎСЕЯНЫ.
***

Каламбурный  диалог отца и сына-подростка


- Сынок, подскажи ты мне, разве
У каждой девчонки есть изъян?
- Кажется мне, отец,  все они
Пороками просто усеяны.