Невизначенiсть...

Людмила Дзвонок
Невизначеність знову… Який день… -
Це б сьогодення залишити ззаду!
Із кожним днем ми повідомлень ждем,
Надіємося на Верховну Раду!

Там знову все, як і завжди!..  – Господь,
Нехай наповнить депутатів мудрість!
Ти Сам на ці засідання приходь,
Щоб вивітрилась з залу вся безглуздість!

В Тобі є те, чого нема в людей –
Це знати істину, і мати змогу
Забрати лють, що лине із грудей,
Надати своєчасну допомогу!

Невизначеність знову… - Отче наш,
Смиренні, в покаянні Твої діти*!
Зніми з сердець оцей тяжкий вантаж,
Бо ж неможливо далі  отак жити!
               
* «і впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім'я Моє,
і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого, і повернуть зо злих
своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх,
та й вилікую їхній Край!» - Укр. Біблія, 2 Хроніки 7:14.
04.02.2014