i холод був не холод, бо ти поряд

Елисавета Град
І холод був не холод,бо ти поряд...
І вітер вив,але не продував...
Ти дивувавсь,чому тьмяніє погляд,
І робив вигляд,начеб-то,не знав...

Твої ховання... й кляті смс-ки,
Мов вірус в душу і хвороба в кров...
Знов штурмування,де кохання й ласка?..
Знов віддавай,мов продану...Любов...

(с)Єлисавета Град 04.02.2014.