Ешть о идее

Елена Баеш
Идея де тине е чя май профундэ,
Еа мэ апасэ фикс ла пэмынт,
Еа ну реушеште сэ мэ омоаре,
Дар алте идей нич ну вин ын гынд.

Идея де тине е чя май чудатэ,
Мэ фаче небунэ де-ун сингур кувынт,
Еу стау ла ферястрэ ку капул пе палме,
Аштепт сэ адорм, сэ ну-мь тречь прин гынд.

Идея де тине ничкынд ну се пьерде,
Матурэ идее ай фост ши май ешть,
Ну кред сэ те фачь о идее бэтрынэ,
Кэч ешть о идее кум нума-н повешть.