Де-аш фи фрунзэ

Елена Баеш
Де-аш фи фрунзэ каре збоарэ
Ну м-ар паште гынд амар
Кэч аш шти кэ-н примэварэ
Аш ренаште фрунзэ яр.

Ынсэ ну-с ши вай де мине,
Каля тоатэ-н сус кэзу
Ши е скумпул лынгэ мине…
Нумай еу ши нумай ту.