Н-ам сац де-а та юбире

Елена Баеш
Н-ам сац де-а та юбире,
О-нгит ку тоатэ фиря,
Ну лас о пикэтурэ
Дин ачастэ дулче бэутурэ.

Абсорб нектарул гурий,
Дин окь – привиря пурэ,
Те лас ку трей кувинте:
Де мине сэ-ць адучь аминте.