Ешть пентру мине

Елена Баеш
                Пентру Е.Е.Е
                "Копиий те фак сэ ыць дорешть
                сэ яй вяца де ла ынчепут"
                (Мухамад Али)
Ешть диминяца мя ши сяра,
Ешть тоамна мя ши примэвара,
Скрисорь ку вешть челе май буне,
Ешть карте - вие-ынцелепчуне.

Ешть рэсэритул меу ши-апусул,
Ешть букурия ши сурысул,
Ешть кэрэруша мя спре соаре,
Ешть прима-н вяцэ рэсуфларе.

Ешть чер сенин, чер плин ку стеле,
Ешть феричиря вьеций меле,
Ешть вынтул серилор тырзий,
Аша кум ешть вряу сэ рэмый!