Зиле

Елена Баеш
                Пентру Е.Е.Е
О зи, а доуа, трей ши патру
Ши мулте ынкэ вор збура…
Фетицо, крешть паркэ дин апэ,
Ну реушеск ын урма та.

Паркэ май ерь спуняй доар «ма-ма»,
Акум мэ мир де кыте штий,
Май фий копилэ, дулче поамэ,
О букурие ту сэ-мь фий.