Ну ешть ту

Елена Баеш
                Пентру Е.Е.В.
                "Омул есте ун анимал
                каре се веде трэинд"
                (Емил Чоран)
Нимик май скумп
Н-ар требуи сэ ай пе луме,
Дар ай уйтат
Пе чине-ай ынвэцат «та-та» а спуне.

Ун дор небун
Ар требуи сэ те омоаре,
Ну ешть ту чел,
Че-й поартэ грижа ши рэбдаря.

Е доар ун пас,
Че те деспарте де-а та фийкэ.
Спуй к-о юбешть:
Юбиря та е чя май микэ!