Все це тобi не личить

Воробьева Анастасия Сергеевна
Сизої ночі.
Під простирадлом неба.
Стань над водою,колінами на землі,
І головою ницо схились до дзеркала,
Покаж назовні все що було в тобі.
Вмийся зірками.
В небі втопи вже пройдене,
Зглянься над серцем,все це тобі не личить...
Глянь на майбутнє, сховане за горизонтами.
Більше ніяких брехень собі в обличчя.