вона в н

Хриха Ру
Вона шукала справжніх друзів, але була жорстоко зраджена;
Вона хотіла любити і бути любимою, але була безжально відштовхнута;
Вона відкривала душу, але чутки все спотворювали;
Вона відчувала, що її серце хворе, але продовжувала закохуватись;
Вона була щирою і справжньою, але зло мстило їй;
Вона дарувала їм вірність, але сама була неодноразово покинута;
Вона прагнула спокою, але його постійно порушували;
Вона пробачала всі зради і образи, але вони сипалися з новою силою;
Вона сміялась, але їй було занадто боляче;
Вона прагнула любові, але від неї хотіли "цього";
Вона ніколи не плакала, але задихалась в собі;
Вона геть розчарувалась в житті, але тим палкіше молилась.
_____________________________________________________

Він любив Її по-справжньому, але Вона не бачила цього;
Він був Їй відданим другом, але вона забувала про це;
Він вислуховував Її жаль, але вона не знала, що це серйозно;
Він давно знав про Її хворобу, але не розказував Їй;
Він бачив Її щирість і чисту душу, та не допускав до Неї нічого злого;
Він був вірний Їй, але Вона не думала про це;
Він дарував Їй спокій, але Вона не приймала його;
Він розумів Її сум, але Вона не любила жалю;
Він заставляв Її посміхатись, але Вона боялась підлості;
Він боявся Її сліз, та Вона й не показувала їх;
Він думав, що ніколи з нею не буде, але тим дужче молився за неї.

Життя в "підлому світі" брало своє.
Зустрічі, розставання і знову зустрічі.
Хотілося б знати, де ваше, а де моє.
Зрозуміти кого відштовхнути, а кого взяти ближче...