До твого дому

Екатерина Пенцова
Зроби мені послугу
Більше не з'являтись
Біля мого порогу,
Бо від тебе не виходить
Відв'язатися,
Як великому місту
Від чорного смогу.

Бо від тебе руки тремтять
І розпочинається коло
Великого аду.
Бо з тобою завжди весело,
А без тебе-
Мов, після того торнадо.

Бо не буде тепер
Ні нас удвох,
Ні по одному.
Тому, що я більше не ходжу
До твого дому.

І причина не в тому,
Що ти мене більше не кличеш.
І навіть не в тому,
Що я збожеволію,
Як тільки побачу твоє обличчя.

А в тому,
Що я тобі
Більше не личу.