Ну пэрэсиць копиий ничодатэ

Елена Баеш
Ну доаре лупта чя пердутэ
Нич висул нереализат
Мэ доаре соарта че-а авут-о
Ун копилаш невиноват.

Ел аре мамэ, аре татэ,
Дар ну-й куноаште нич ла кип,
Ар вря сэ штие кум аратэ
А мамей урмэ пе нисип.

Ел ар дори о-мбрэцишаре
Ын патру браце пэринтешть,
Ши сэ се букуре кэ аре
Фамилие ка дин повешть.

Ну пэрэсиць копий ничодатэ
Кэч нимень ну-й ва май юби
Ла фел ка мама ши ка тата
Ну вор кынта, ну вор зымби.