Джигурда

Тип Аморальный
День народження в Миколи,
всі чомусь сумні...
Бо Микола з переляку крякнув* уві сні.
А чого ж він та й злякався?
Відповідь така...
Бо приснився Ніколаю рижий, голий Джигурда.
Коля радісний лежить,
не живий, холоний.
А Нікіта Джигурда дужий і здоровий.

Знайте всі, коли не знали,
як лягаєш спать - треба тричі на колінах шану Джигурді віддать!

*крякнув - помер (авт.)