Назад нема вже вороття

Светлана Николаева 8
А він сказав, що непотрібна…
Сказав, що почуттів нема…
І розірвалася та срібна
Тоненька щирості струна…

Розбилися тоді всі мрії,
Розвіялось щасливе майбуття,
І хоч жива поки надія,
Назад нема вже вороття…