Душа летить...

Наталья Кислощук
Мій, Фантазер, де взяти сили?
Душа лишає і летить...
У неї виростають крила -
Її не можу зупинить...

Втрачаю мислення - безсила...
Згубилась в вирі міражів...
Яка ціна, що - заплатила,
За дотик душ і ніжність слів?

Я - не змогла...я - не зуміла...
Не стримала...не зберегла...
Без боротьби - така безсила,
Душа до ніг твоїх лягла...

Вона так довго голосила,
Тобі хотіла донести
Безмежного кохання силу,
Що зводить подихом мости...

Душа тендітна і вразлива,
Тобі здалась без боротьби...
Я втримати її - безсила...
Вона твоя тепер...Бери!

Бери!!! Тепер в твоїх то силах:
Чи зберегти, чи розп"ясти...
Я душу втратила - безсила...
Зігрій її...чи...відпусти...