sto viDsotKY

Олись Лапковский
сонячна дівчинко лі,лі,лі
так хочеться знову л.л.л.
як файно здаватись самозакоханою
100% алібі
в той час коли...
насправді я...
як добре що Є, Є, Є трикрапка
айм фоллін ін лав
еспехо - рефлехо
хочу
трикрапка