Пробач моя кра но

Богдан Снигирь
Моя рідненька Україна,
пробач своїх ти доньок і синів.
За те, що перетворюєм  в руїни,
завзяту працю наших пращурів.

Моя ти ненька - Батьківщина,
замучена від моря до полів.
Не наче  переламана тростина,
одна залишилася серед ворогів.

При владі президент у масці,
по вуха зараз у лайні.
Бо твої діти, вільні, справжні,
 кладуть життя за щастя рідної землі.