Ми вибрали життя

Уля Коваленко
І наші крила вибрали життя
Серед щілин глибокого підвалу
Де шию розгинатиме помалу
Світлини в диво сиве каяття,
І наші крила вибрали життя...

Лицюємо за стінами сміття
Перебирати брухт, нести непотріб
На дикий і жадаючий, не котрий
Зжираючий вогнем  живе буття,
Лицюємо за стінами сміття...

Побудувати синій небосхил
Уламки літаків, прожектор волі
Незламний у чорніючій неволі
Вже час Ікару вибитися з сил,
Побудувати синій небосхил...

Знамення пролунало, грянув дзвін
Перев’язали жилами тугими
Тканинами твоїми і моїми
Для того, щоб Іванко полетів,
Знамення пролунало, грянув дзвін...