Однi дельфiни

Катюшка Кузьменко
Інкрустовані діаманти
Та нещирі усмішки мас -
Ми живемо, як Іоланта,
Та безпомічний Ш. Тарас.

Ми не чуємо, як Бетховен,
Та страждаємо, як Моне.
За характером ти є Овен,
Тож тому ти лишаєш мене.

Запалали на небі зорі,
Та Америка не для нас.
Ми єдині дельфіни в морі,
То й давай не гаяти час.