***

Ливневый Лис
Іноді світ мені здається шаленим
і я боюся, що не впораюся з цим.
занадто легко/занадто нестерпно
Серед ста тисяч залишатися ніким.

Ти знаєш, таке враження, немов навколо шум.
Білий шум, як на радіо і він відволікає.
Шумить шалено, але навколо мене
вакуум.

Бо лиш одна твоя усмішка і
весь цей шум
зникає.