Змiни

Ксения Дыяк
Зміни життя, розстав пріоритети,
забудь старе й сміливо йди вперед,
вимкни TV, повикидай газети,
поменше алкоголю й сигарет.

Цей світ чекає вже давно на тебе,
це небо прагне в собі твоїх крил,
послухай сердце, що стучить між ребер,
глибокий вдих і ти вже повен сил...