Беркут

Карина Юрченко
Вже скільки слів образи на погонах,
Вже скільки сліз пролито на щити.
Молилась мати на іконах,
Аби з майдану повернулися сини.

Вони стоять і терплять ту напругу,
Що з боку "фашистів" розпочалась.
І кожен з них витримує огненну тугу,
І бачать до чого країна піддалась.

Народ,невже вони не люди як у формі?
Невже вони для вас як ті шути?
Ох помиляєтесь ви сильно люди-
Це ті герої, це наші БЕРКУТИ!!!!!!!