Shot

Общественный Деградант
Time to time
 I block my mind
 thoughts which i find
 are kind of a crime
 so I'm confused
 I walkin in shoes
 I need to lose
 my gun on fuse

 and SHOT!


 I try to find
 myself in peace
 my eyes are blind
 I fall on knees
 fresh sea breeze
 so I'm confused
 why is my gun on fuse?

 and SHOT!