Iндивiдуум

Санни Мэтал
Маєш слово - то кажи!
І не думай ні про кого,
В тебе думка? - розкажи!
Більш нема нічого!

Хай її зустріне шквал,
Критики й зневаги,
Але ж думка ця - твоя!
Й вона варта поваги.

Крізь натовп йди й не озирайся -
- Позаду тільки вороги.
Ти жити вільно намагайся,
Живи як хочеш ,- тільки йди!

Прямуй на зустріч перепонам,
Ломай бар'єри і мости.
Малюй, співай, твори шедеври,
Живи, як хочеш саме ТИ!