Не п дходь, ти до мене не п дходь

Ирина Фоменко Юг
Не підходь,
Ти до мене не підходь.
Не дивись,
В мої очі не дивись.
Не піду,
За тобою не піду.
Не твоя,
Я доля не твоя.
     Я люблю
     Хвилі і вітри.
     Я люблю
     Зорі і дощі.
     В тісній клітці
     Я не буду жить,
     Якщо навіть
     Вона золота.
Може буть,
Зрозумієш ти мене,
Та за мною
Не полетиш.
Крила в тебе
Були колись,
А тепер
Ти їх загубив.
     І поради
     В мене не проси.
     Я не взмозі
     Тобі допомогти.
     Нам з тобою
     Світять різнії зірки.
     І дорога
     В кожного своя.