***

Вера Яковлева 5
Тихо вечір прийшов.
На поріг ти зайшов.
Я чекала чи ні? Я не знаю.
Мабуть, десь у вікні
Чиїсь тіні сумні
Вимальовують зорі зітхання.

Звідки в мене цей сум?
Чи не ти тут забув?
Моє серце вирує грозою.
Сум живе навесні
І в осінній порі
Дощовою скупою сльозою.