З тобою...

Виктория Гребенюк Роженкова
 Боже мій небесний
 Святий наш  отець!
 У цей день воскресний
 Ти для всіх взірець!


 Молитва до Бога
 Не тяжка дорога..
 Ми усі це знаєм
 Та не всі прощаєм..


 Дорогу до Бога
 У біді  шукаєм
 А коли все добре
 То його нехаєм ..


 Боже мій небесний
 Зжалься на ді мною
 У цей день воскресний
 Я  знову з  тобою...

 13 02 2014 р
 Виктория Р