Нiч кохання

Геннадий Сивак
Ніч кохання.

 Ніжна   ніч,  ніжна ніч,   ти  поклич,
 У своє  неземне чарування,
Це така недоторкана річ,
Щоб  пірнути в озера кохання.

Та щоб голос прочути трембіти,
Через власних  сердець наших  бій,
Так, щоб душі надихали квіти,
Сум розвіяв  міцний  буревій…

Ніжна   ніч, ніжна ніч,  ти  поклич,
Через  блиск заручальних  кілець,
З нами   Місяць блідий віч-на-віч,
Щоб  довіку був   мудрий терпець…

Почуття, нам від Бога  до самих сивин,
Та гріхи відмиватимо  кров'ю,
Ось, з небес знов   вітає Святий Валентин,
Що  в житті порівняти з любов'ю?




Автор  Геннадій Сівак.
12  лютого  2014  року.