Розсипалась душа-весна

Елена Полищук -Зелинская
Так тихо і спокійно
         підкралась пустота.
Пустиня і піски
            засипали життя.
Прокралось сонце,
           спалило все в моїм раю.
Нічого більше
           від долі знову не прошу.
Згоріло  серце...
           розсипалась  душа -весна
Німою глухотою
                вчорашнього буття.