Темрява

Ненормальные Сновидения
Виведи з цієї темряви мене,
з цих чорних днів,які летять неспинно,
з буденних справ, місцин, людей,
які стоять переді мною примітивно.
Ти виведи мене з реальності до своїх мрій,
в свій світ, який складав віками,
який з частинок своїх снів,
привіз до власно зробленої брами.
Прошу, не залишай мене на самоті,
з людьми, які не знають ласки.
Мені набридло жити в вічній мерзлоті,
мені набридли їхні маски.
Я намагалася сховатись,
зробити власний, теплий дім,
тепер вже прагну не торкатись,
своїх холодних, сірих стін.
Я так хочу відчути справжню волю,
від цих усіх звільнитися я рук,
вони давно для мене всі политі кров'ю,
вони давно для мене повні мук.
Я так хочу відчути прохолоду,
хочу побачити відтінок справжніх мрій,
бо тут незнаю, як пізнати насолоду
я можу лиш пізнати людський гнів.
Чому для нас цей лабіринт створили?
Навіщо, коли виходу нема?
Чому на це не дали сили?
Лиш декільком дали слова?
Чому тоді мене не відпускають?
Скажіть мені, що є такі як я.
Скажіть скоріш, бо сил уже не маю,
я кожний день боротись за життя.
Скажіть, що зможу звідси вийти,
що допоможете, якщо покличу вас
Скажіть скоріш, бо так набридло жити,
в цім місці напівмертвих мас.
Будь-ласка, виведіть мене,
з цієї темряви, яку зробили люди,
яка частіше з кожним днем,
все далі й далі наповняє мої груди.
Хто я така? Чи може що?
Маленький проблиск, чи дурна людина?
Напевно, я скоріш зеро,
в мене побиті ноги і побита спина.
Хто я така? Я поки ще дишу,
поки не здалась, не підняла руки,
надію ні за що не відпущу,
я ж все одно приречена на муки.
Хто ви такий? Чи може - що?
За вас вчепилась і не відпускаю,
вам не відмазатись простим "ніхто"
Ви хтось! Бо я стою, я не тікаю.
Хто ми такі? Чому нас не зрівняли?
Ми топчемося тут, а інші "ми" сміються поблизу,
але ж до нас нікого не впускали,
а ви якимось чином опинилися внизу.
Хто ви такий? І що було потрібно?
шмат темряви, іскру, чи може кров?
Я знаю точно, вас не вбити сріблом,
я знаю, ви повернетесь ще знов.
І що ж тепер? Залишилась сама?
Не пам'ятаю, щоб казала, що здаюся.
Ви знаєте, вона вже не страшна.
Ви знаєте, я більше не боюся .