Вибач

Иулия Пономаренко
Тобі,лише тобі
Писать.
Чекати відповіді-
Втома..
Я погасить не можу
Почуття,
Що до душі припали
Скоро...

В моєму серці ти
Весна,
Ти диво,пісня мов
Ранкова.
Мені достатньо погляду
Твойого,
З яким душа із піснею
Зліта..

Не можу вимовить
Тих слів,
Що неприйнятними
У світі
Вважають люди....

Вибач мені,...диво моє...
Кохаю нерозсудливо....


12.04.2012