Скiнчиться час вiд поспiху стресiв...

Зубов Николай
Скінчиться час від поспіху і стресів,
Без віри, без надій, без почуттів,
Занедбанням збайдужених світів
Скінчиться час. І содрогнеться Всесвіт.
І судний сьомий ангел вострубить.
Але й тоді, в понадчасову мить,
Залишиться оновлення основа:
Єдино незнищенне, вічне – Слово!