Скiнчилася Любов?

Людмила Румма
Скінчилася Любов?
Хіба таке можливо?
Зустрінеш її знов,
тоді повіриш:
у нескінченність почуття,
в том Віра назавжди твоя

Зміцни її
і, майже через біль,
пораду слухати умій

Тобі я зараз розповім,
як я колись кохав,
коханням мріяв тільки тим
і більше мрій не мав

Була коханочка моя
під дієй чорних чар,
тому Любов моя завжди
була «обречена»

Як мужній красень, я хотів 
її щасливою зробити
та темне зло самісенько убити

Було відомо вже давно,
що все одно
Добро перемагає зло,
але, усе ж, як сама Доля
Вам бути разом наказала,
то на увазі думку мала
і все раніше прийняла:
вас поєднала,
зло перемогла

Вирішує все у житті
хіба що Доля,
бо на те
 у неї є Господня воля,
все в Господа руках,
то треба підкоритись,
тому даю тобі пораду:
прийняти все і з цим змиритись

Ми кожний місію свою несемо
і Божім планам втілиться даємо