Подруго, любая...

Иулия Пономаренко
Подруго, любая, Коханая моя!..
У тебе не вимолюю любові..
Пробач слова ці безтолкові,
Але ти знай, назавжди я – твоя..
І кожен день вдягаю маску я героя,
Проходжу в снах кущі тернові,
Собі співаю пісні колискові,
Сховаюся під ковдрою – ось моя зброя;.
Стоїмо в черзі ми на ковчег Ноя,
Бо схожі ми удвох по крові..
Зустрітись би раніше, десь у Львові,
І сам Святий Юра; цю дружбу би відстояв.

11.10.2012