Львiв

Иулия Пономаренко
Філіжаночку кави.
Без цукру!та без молока!!
Насолоджуюсь ніччю я..Браво!
Гарсон,..а долийте ще й коньяка!
Ні?ну що ж, тоді тістечко пряне.
Ось оте, із перчинкою чилі вгорі.
То прикраса?та нуу…А з гіркого?
Чоколада?з какао бобів?ти здурів?!
Я не їм нічого такого…
Ну іди, не вважай, я примхлива nana,
І сьогодні святкую я волю.
А від чого?ха, хлопче, не така вже дурна,
Та тобі не поскаржусь на долю…
Ось твої чайові.Ой,малий, не соромся.
Ти чудово сьогодні підняв настрій мій,
Хоч у цьому зі мною погодся.
Я піду..Бо на мене чекає таксі…
Та й на небі потроху світає.
Посміхнись наостанок дивачці, мені.
Повернусь. Не сумуй.Обіцяю!..