життя

Иулия Пономаренко
Mourir. Partir. Si j'suis capable?..
Mais non, je dois rester ici.
La vie n'est pas si v;ritable,
Pourqoui tu rie?You seem so silly...

Життя немов брудна ріка пливе,
Та навіть ти не в змозі зупинити течії.
Не марай рук, пусти усе, як є...
Не зміниш ти сучасної тенденції...

11.09.2012