порно

Иулия Пономаренко
Як томно, подиви, як томно,
Спадає листя,древа цвіт..
Мрії усі летять додолу,
Прямує в Чорну Діру світ.

Біжить, а не крокує, скоро,
Не встигнеш перевести дух.
Наше життя неначе порно -
Голосний крик, невдалий рух.

05.09.2012